На 15.12. и 16.12.2016г. центровете “Домашни грижи“в гр.Враца, гр.Бяла Слатина, гр. Криводол и гр.Оряхово отбелязаха четвъртата годишнина от създаването си. Събитията  бяха чествани с тържества в съответните населени места, на които присъстваха потребители на услугите, екипите на центровете и много гости.

С присъствието си събитията уважиха  кметовете на общините Oряхово, Бяла Слатина и Криводол – г-н Росен Добрев, г-н Иво Цветков и г-н Петър Данчев. Присъстващите бяха поздравени и от  зам. генералният директор на БЧК и ръководител на проекта - д-р Надежда Тодоровска, директорът  на ОС на БЧК – Враца – г-жа Гергана Михалчева, представители на  Дирекция „Социално подпомагане и други партньори.  Гости на празника в гр. Оряхово бяха и представители на посолството на Конфедерация Швейцария - г-н Герасим Герасимов-програмен директор и г-жа Ива Тончева.

Празнично настроение по време на концертите придадоха изпълненията на местните таланти от детските градини, училища и пенсионерски клубове, а в гр. Криводол участие взеха и потребители на Център „Домашни грижи“. Всички гости и потребители бяха зарадвани с поздравителни картички и сувенири, изработени от децата и екипите на Центровете.